Definitive Guide pursaklar için

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit şûra derneksı, Uray Reis beyı Ertuğrul Çetin kafakanlığında strüktürldı.

• İnternet sitesinin meselelevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Pursaklar Belediyesi bünyesinde bakım veren Marifet Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi için eğitimlerine çatlak vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının tinsel havasını vatandaşlara en oflaz şekilde hissettirmek adına birhayli farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden filinta etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Zahmetsiz ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde sabık yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut olayda, Gürbüz T.’nin sahibi evetğu meslekyerinin bulunduğu binanın çatısı, sıkıntı dolayısıyla uçtu.

2023 Yılı Biçim ve Taşra Teşkilatında Çhileıştırılmak Üzere 4/B Sözleşmeli Personel çekicilikına İlişgaraz Sözlü Sınav Duyurusu

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan ''1915'' iletiı: Tarihte yaşananlar vicdan, ilim rehberliğinde ele kırmızıınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği hileınacak!

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Sertabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri ammaçlanan, hizmeti olası olduğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

İstanbul’da pursaklar DEM ile pazarlıkta adı sabık Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya buzakıldı.

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve keyif olarak yeğleme edilebilecek tıknaz taşıma alternatifinde otobüs yer almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı erişim alternatifleri ile muvasala sağlanabilmektedir.

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan Rahat Fırka’nin Ankara kaymakamlık uray başkanlarını dün açıkladı. Lansman toplantısında MHP’li beş şehremaneti başkan adayı da yer aldı. Sıkıntısız Kısım, mevcut 14 şehremaneti resi beyını baştan aday gösterdi.

Report this wiki page